BP snuvade ÖSK på segern

Uppdaterad 2018-08-06 | Publicerad 2009-05-25

Brommapojkarna fortsätter att skrälla.

I kväll knep laget en poäng borta mot Örebro – trots att hemmalaget hade ledningen två gånger.

– Resultatet känns som en förlust, säger ÖSK:s lagkapten Fredrik Nordback.

Örebro fick annars en kanonstart hemma på Behrn Arena. Kim Olsen nådde högst på Eric Magloire Bassombengs inlägg och knoppade in 1–0.

Men BP:s replik kom bara tre minuter senare då Richard Henrikssons inlägg nådde fram till Philip Haglund som nickade in kvitteringen.

Kvitterade på straff

Örebro återtog dock ledningen efter 31 minuter. Kim Olsen skarvade fram bollen till Fredrik Nordback som tog emot på bröstet och placerade in 2–1.

Men BP hade inte på några vägar gett upp. I 66:e minuten råkade olycklige ÖSK-försvararen Magnus Wikström ta bollen med handen innanför straffområdet och Jon Persson satte bombsäkert in 2–2 från straffpunkten.

ÖSK pressade sedan för ett segermål, men BP:s målvakt Kristoffer Nordfeldt spikade igen.

”Måste rycka upp oss”

– Efter vårt andra mål spelade vi bra en stund utan att vi kommer upp till den nivå vi kan spela på. Sett till hela matchen var det för plottrigt. Vi vann inte några andrabollar heller. Det var en dålig insats av oss och det ska vi inte acceptera, säger Fredrik Nordback till TT.

– Resultatet kändes som en förlust. Vi måste rycka upp oss rejält till matchen mot Halmstad. Vi kan mycket bättre och måste röra oss mer och ta fler initiativ.