Mardrömsstart med fyra förluster och elva insläppta mål.

Men i kväll stod Hasse Backe och Finland för en knall borta mot Belgien.

Det finländska landslaget lyckades få med sig 1-1.

Hasse Backe.

Hasse Backe har inte haft någon rolig inledning på sin tid som förbundskapten för Finland.

Han startade med 0-3 mot Sverige och följde upp med 0-1 mot Island. Sedan har det blivit tunga smällar mot Polen (0-5) och Norge (0-2).

Backe hade alltså inlett med 0-11 på fyra matcher.

Därför var det inte många som trodde att det finländska landslaget skulle kunna stå emot Belgien.

Det belgiska landslaget radade upp målchanser i första halvlek, men målvakten Lukas Hradecky stod för flera riktiga bra räddningar. I början av andra halvlek kom i stället en käftsmäll för Belgien.

Förre Dif-spelaren gjorde mål

Kasper Hämäläinen, som spelade för Djurgården mellan 2010-12, gav Finland ledningen med 1-0.

Hemmalaget hade massor med chanser under matchen, de brände mängder med målchanser i båda halvlekarna. Men det dröjde fram till 89:e minuten innan Belgien fick utdelning.

Från nära håll kunde Romelu Lukaku stöta in en retur till 1-1. Reprisbilderna visade att han var misstänkt offside. Everton-spelaren hade varit på planen i tio minuter efter att ha ersatt Marouane Fellaini som missade flera bra lägen under matchen.

1-1-resultatet glädjer nog förbundskapten Erik Hamrén. Den 22 juni spelar Sverige sista gruppspelsmatchen mot just Belgien, som av många spås göra bra ifrån sig i Frankrike i sommar.

Ta ut din EM-elva - tävla om fina priser!