Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2005-11-27

Två mål på en minut räddade storlaget

Real Madrid var uträknade. 0-2, en man utvisad och uselt spel.

Men upphämtningen mot Real Sociedad kom - på bara en minut.

Real Madrid började bäst. Men Sociedad åt sig så sakteliga in i matchen. Och tog över.

Strax innan halvtid gjorde Prieto 1-0 på straff. Tidigt i andra halvlek utökade Oscar De Paula.

Real Madrid såg besegrade ut. Ingen tog sitt ansvar, ingen tog de nödvändiga löpningarna.

Dessutom blev Sergio Ramos utvisad efter en onödig kapning i den 72:a minuten - storlaget var på väg mot sin tredje raka förlust.

Tio minuter senare blev Sociedads Garitano utvisad efter hans andra gula kort.

Real Madird fick hörna - Beckham slog den och nyinkomna Raúl Bravo kom högst. Det var reducerat - och det var tre och en halv minut kvar av ordinarie tid.

Ganska exakt en minut senare slog Beckham ett inlägg som Sociedads försvarare inte lyckades rensa undan. Riesgo försökte boxa ut bollen, men stördes av Baptista. Bollen hamnade rakt i gapet på Zinedine Zidane - som med sträckt vrist smällde in kvitteringen.

Real Madrid ligger sexa och Real Sociedad tia efter tretton spelade matcher.