Fullträffen Fenerbahçes Deivid trycker in 1-0 mot Inter på volley.

Överstegsfint Alex – helvolley Deivid.

Fenerbahçes brassar signerade segermålet mot Inter.

Och Zlatan Ibrahimovic gick mållös av planen i Champions League igen.

Inter och Zlatan Ibrahimovic har fått en mardrömsstart i årets mästarturnering. Turkiska Fenerbahçe gjorde en riktigt bra match och vann till slut med 1-0.

Segermålet var en riktigt delikatess.

Översteg, inlägg och volley upp i krysset

Med två minuter kvar av första halvlek överstegsfintade sig brassen Alex förbi sin försvarare till höger och lyfte in bollen snett bakåt i straffområdet.

Deivid dök upp – och drog in 1-0 till Fenerbahçe på volley.

Bollen satt som ett smäck i vänsterkrysset och Sükrü Saracoglu-stadion i Istanbull exploderade.

I andra halvlek var Fenerbahçe närmare 2-0 än Inter var en kvittering. Roberto Carlos hade en stenhård avslutning i stolpen och Inters målvakt Julio Cesar gjorde flera fina räddningar.

Zlatan mållös igen

Zlatan Ibrahimovic gjorde inte så mycket väsen av sig i matchen men fick inte heller speciellt bra bollar att jobba på. Återigen tvingades han gå mållös av planen i Champions League.

Zlatan har fortfarande inte gjort mål för sitt Inter i turneringen efter åtta spelade matcher.

Det har nu gått 651 dagar sedan han fanns med i målprotokollet i en Champions League-match.

Då – den sjunde december 2005 – gjorde han Juventus 2-0-mål i bortamötet med Rapid Wien.