Varningar, Werder Bremen: Fritz.

Levski Sofia: Tomasic, Borimirov.

Publik: 36 246 (Weserstadion).

Matchen

Bremen – utan viktiga duon Borowski och Baumann – dominerade den första halvleken men laget saknade den rätta skärpan i avsluten och ledningsmålet kom lite turligt på en frispark som ändrade riktning i muren. Efter paus hade man flera bud på 2–0 innan Diego till slut punkterade matchen.

Matchens lirare: Diego.

Werder Bremen

Wiese – Fritz, Mertesacker, Naldo, Wome (46) – Vranjes (73), Frings, Schulz – Diego – Klose (82), Hunt.

Avbytare: Klasnic (46), Andreasen (73), Hugo Almeida (82).

Levski Sofia

Petkov – Angelov, Topuzakov, Tomasic, Lucio – Borimirov, Eromoigbe – Telkiyski (79), Bardon, Yovov (79) – Domovchiyski (64).

Avbytare: Ivanov (64), Koprivarov (79), Dimitrov (79).

Chelsea–Barcelona 1–0 (0–0)

1–0 Didier Drogba (47).

Varningar, Chelsea: Lampard.

Barça: van Bronckhorst, Xavi, Deco.

Publik: 40 599 (Stamford Bridge).

Matchen

En intensiv och mycket bra match som ett heltänt Chelsea vann fullt rättvist. Hemmalaget hade de bästa chanserna i den första halvleken men avgörandet kom istället i inledningen av andra då mycket duktige Drogba med en snygg vändning gjorde bort Puyol och sköt 1–0 bakom en chanslös Valdes.

Matchens lirare: Didier Drogba.

Chelsea

Hilario – Boulahrouz, Carvalho, Terry, A. Cole – Makelele – Essien, Ballack, Lampard – Drogba (92), Shevchenko (77).

Avbytare: Robben (77), Kalou (92).

Barcelona

Valdes – Zambrotta, Marquez, Puyol (74), van Bronckhorst (56) – Edmilson, Xavi, Deco – Messi, Gudjohnsen (60), Ronaldinho.

Avbytare: Iniesta (56), Giuly (60), Oleguer (74).

Grupp B

Inter–Spartak Moskva 2–1 (2–0)

1–0 Julio Cruz (2), 2–0 Cruz (9), 2–1 Roman Pavlyuchenko (54).

Varningar, Inter: Figo.

Spartak: Rodriguez, Kalynychenko.

Publik: 30 000 (San Siro).

Matchen

Inter fick en drömstart på matchen då Cruz sköt 1–0 i den andra minuten och sedan nickade in Recobas fina inlägg till 2–0 sju minuter senare. Därefter bjöd matchen på gott om chanser åt båda håll och i slutskedet räddade Julio Cesar Boyarintsevs ypperliga kvitteringsläge.

Matchens lirare: Julio Cruz.

Inter

Julio Cesar – J. Zanetti, Materazzi, Cordoba, Maicon – Figo (69), Dacourt, Vieira, Stankovic – Recoba (58), Cruz (91).

Avbytare: Burdisso (58), Adriano (69), Samuel (91).

Spartak Moskva

Kowalewski – Shishkin, Jiranek, Geder, Rodriguez – Mozart (46), Kovac – Bystrov (75), Titov, Boyarintsev – Paylyuchenko.

Avbytare: Owusu (46), Kalynychenko (75).

Sporting Lissabon–Bayern München 0–1 (0–1)

0–1 Bastian Schweinsteiger (19).

Varningar, Sporting: Tello, Liedson, Veloso.

Bayern: Ottl, van Bommel, Dos Santos.

Utvisning, Bayern: Schweinsteiger (47).

Publik: 37 379 (José Alvalade).

Matchen

Bayern München började bäst och deras halvtidsledning efter Schweinsteigers välplacerade långskott var i sin ordning. Efter målskyttens utvisning var dock tyskarna illa ute och bland annat satte Polga ett hårt skott i stolpen.

Matchens lirare: Daniel van Buyten.

Sporting Lissabon

Ricardo – Caneira, Tonel, Polga, Tello – João Moutinho, Veloso (70), Nani, Carlos Martins (46) – Alecsandro (57), Liedson.

Avbytare: Yannick (46), Carlos Bueno (57), Paredes (70).

Bayern München

Kahn – Sagnol, Lucio, van Buyten, Lahm – van Bommel, Ottl (46), Schweinsteiger – Santa Cruz (50) – Pizarro, Podolski (65).

Avbytare: Demichelis (46), Salihamidzic (50), Dos Santos (65).

Matchen

Ett skadedrabbat Liverpool vann rättvist mot ett uddlöst Bordeaux. Hemmalaget dominerade bollinnehavet men hade mycket svårt att skapa målchanser mot ett samlat Pool. Crouch nickade in en hörna till 0–1 och sedan kunde gästerna utan bekymmer spela av matchen.

Matchens lirare: Sami Hyypiä.

Bordeaux

Ramé – Jurietti, Henrique, Jemmali, Wendel – Alonso (63), Mavuba, Menegazzo – Micoud – Laslandes (63), Darcheville (71).

Avbytare: Faubert (63), Chamakh (63), Edixon Perea (71).

Liverpool

Reina – Finnan, Carragher, Hyypiä, Riise – Luis Garcia, Xabi Alonso, Zenden, Gonzalez (69) – Crouch (65), Bellamy (87).

Avbytare: Kuyt (65), Sissoko (69), Warnock (87).

Galatasaray–PSV Eindhoven 1–2 (1–0)

1–0 Sasa Ilic (19), 1–1 Jan Kromkamp (59), 1–2 Arouna Koné (72).

Varningar, Galatasaray: Orhan, Ayhan, Tomas.

PSV Eindhoven: Salcido.

Publik: 54 425 (Atatürk Olimpiyat).

Matchen

Galatasaray öppnade mycket starkt och pressade tillbaka PSV vilket också resulterade i ett välförtjänt ledningsmål av Ilic. Efter paus började dock turkarna att spela på resultatet och PSV tog över kommandot. Mondragons tavla gav 1–1 och sedan avgjorde en friställd Aruna Koné matchen med ett distinkt avslut.

Matchens lirare: Arda Turan.

Galatasaray

Mondragon – Sabri, Song, Tomas, Orhan – Aydin (67), Ayhan, Inamoto, Arda – Ümit Karan (70), Ilic (70).

Avbytare: Cihan (67), Necati (70), Hakan Sükür (70).

PSV Eindhoven

Gomes – Kromkamp, Alex, Salcido, Reiziger – Culina (92), Mendez (62), Simons, Cocu – Arouna Koné, Farfán.

Matchen

En temposvag och chansfattig match. Olympiakos var bättre i den första halvleken. Deras fasta situationer ställde till problem för Roma och närmast ett mål kom Konstantinou med nick i ribban. Det dåliga spelet höll i sig efter paus och matchen såg rättvisande ut att gå mot

0–0 då Perrotta höll sig framme på Rosis inspel och stötte in segermålet.

Matchens lirare: Daniele De Rossi.

Olympiakos

Nikopolidis – Zewlakow, Anatolakis, Julio Cesar, Georgatos – Stoltidis, Kafes (61) – Castillo, Rivaldo (83), Djordjevic (70) – Konstantinou.

Avbytare: Maric (61), Okkas (70), Borja (83).

Roma

Doni – Panucci, Ferrari, Chivu, Tonetto – De Rossi – Cassetti (66), Faty (77), Perotta, Taddei (92) – Totti.

Avbytare: Rosi (66), Aquilani (77), Defendi (92).

Valencia–Shakhtar Donetsk 2–0 (2–0)

1–0 David Villa (31), 2–0 David Villa (45).

Varningar, Valencia: Albelda.

Shakhtar: Tymoschuk, Marica, Brandão.

Utvisning, Shakhtar: Sviderskiy (76).

Publik: 40 000 (Mestalla).

Matchen

Ett välorganiserat Shakhtar Donetsk stod upp bra matchen igenom men två defensiva misstag utnyttjades kliniskt av David Villa. Vid 1–0 fick han bollen till skänks av Leonardo och vid 2–0 missade Chygrynskiy i markeringen.

Matchens lirare: David Villa.