Drömmålet

Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2006-09-27

Liverpools Peter Crouch cykelsparkade hem segern

Peter Crouch cykelsparkar in 3–0 till Liverpool medan förre Liverpool-spelaren Rigobert Song tittar på.

Han har spelat i Hässleholm, har ett BMI på 18,1 och gör 90 procent av sina mål på huvudet.

Nu kan Liverpools Peter Crouch även kalla sig fuskbrasse. När engelsmännen slog Galatasaray med 3–2 i Champions League andra omgång, cykelsparkade 2,01 meter Crouch in 3–0.

– Det snyggaste i min Liverpoolkarriär, helt klart, säger britten till Liverpools hemsida.

Crouch hade redan satt 1–0 och Luis Garcia knoppat in tvåan innan Steve Finnan slog ett inlägg mot den gänglige anfallaren i den 52:a minuten.

Crouch vecklade ut sina knappa två meter och fick drömträff. Årets mål i Champions League när cupen summeras i maj?

I grupp C vann även PSV Eindhoven borta över Bordeaux med 1–0 efter segermål av finländaren Mika Väyrynen. Liverpool och PSV toppar gruppen på fyra poäng.

Villa gav Valenica segern

Vidare var Werder Bremen nära en skräll hemma mot Barcelona. Det spanska stjärngänget med Ronaldinho i spetsen skapade chanser, men lagets mittback Carles Puyol nätade i eget mål. Lionel Messi gav dock Barcelona en poäng med sitt mål i 89:e minuten.

Onsdagens man blev Didier Drogba, som gjorde alla mål för Chelsea i bortasegern över Levski Sofia med 3–1. Chelsea har två segrar och sex poäng i grupp A, närmast följt av Barcelona på fyra.

Valencia hemmaslog formstarka Roma med 2–1, sedan alla mål kommit i första halvtimmen. Francesco Totti kvitterade för Roma på straff i 18:e minuten, men David Villa prickade snyggt in segermålet i 29:e minuten. Sjachtar Donetsk och Olympiakos spelade oavgjort, 2–2, och tog sina första poäng. Valencia leder grupp D med sex poäng och Roma har tre.