Mål nummer 12 och 13 i ligan kom under torsdagen.

Efter matchen mot Vizela sjöng Sporting-fansen Viktor Gyökeres namn.

– Jag älskar dem, säger Gyökeres.

Det rapporteras om en prislapp på över en miljard kronor och ett nobbat bud från Chelsea.

Samtidigt fortsätter Viktor Gyökeres att göra mål för sitt Sporting CP, som leder Liga Portugal framför stadsrivalen Benfica.

Sportings fjärde raka ligaseger kom på bortaplan mot nästjumbon Vizela och Gyökeres skrev in sig i målprotokollet efter två raka ligamatcher utan fullträffar.

Viktor Gyökeres.

Efter att ha träffat ribban inför ett öppet mål i inledningen av matchen revanscherade sig svensken och kvitterade till 1–1 för Sporting i slutet av första halvlek.

Sjöng hans namn

I slutskedet av matchen, 86:e minuten, gjorde Gyökeres sedan matchens sista mål när Sporting vann med 5–2.

– Vi släppte in första målet och behövde jobba hårt för att komma tillbaka i matchen. Det var frustrerande men det var skönt att vi vann och gjorde fem mål, säger Gyökeres till Sport TV efter matchen.

Under intervjun sjöngs också svenskens namn av supportrarna på läktaren.

– De är fantastiska. Jag älskar dem, säger Gyökeres.