Milan: Maldini, Gilardino.

Publik: 58 785 (Celtic Park).

Domare: Terje Hauge, Norge.

Matchen

Celtic startade som väntat matchen i ett högt tempo och åstadkom ett par skapliga chanser. Efter dryga 20 minuter gick man dock bort sig i defensiven och endast en utsträckt fot från Boruc förhindrade en friställd Gilardino från att ge Milan ledningen. Därefter blev Celtic mer försiktigt och då tempot sjönk tog ett betydligt mer passningsskickligt Milan över taktpinnen. Det scenariot höll i sig även efter paus men Milan skapade bara några få chanser av sitt övertag och i slutskedet fick Gravesen ett läge som han borde ha förvaltat bättre. Totalt sett var 0-0 i sin ordning.

Matchens lirare: Andrea Pirlo.

Celtic

Boruc - Wilson, McManus, O'Dea, Naylor - Nakamura, Sno, Lennon (82), McGeady - Vennegoor of Hesselink, Miller (63).

Avbytare: Jarosik (63), Gravesen (82).

Milan

Kalac - Oddo, Kaladze (63), Maldini, Jankulovski - Gattuso, Ambrosini, Pirlo, Gourcuff - Kaká - Gilardino (77).

Avbytare: Bonera (63), Ricardo Oliveira (77).

Lille-Manchester United 0-1 (0-0)

0-1 Ryan Giggs (83).

Varningar, Lille: Fauvergue, Debuchy, Sylva.

Manchester United: Evra, Vidic.

Publik: 35 200 (Félix-Bollaert, Lens).

Domare: Eric Braamhaar, Holland.

Matchen

Lille inledde respektfullt och koncentrerade sig på att krympa ytorna för United vilket gjorde den första halvleken till en chansfattig mittfältskamp. Lille kom ut till andra halvleken med en offensivare

inställning vilket gav en mer öppen andra halvlek. Odemwingie fick först ett mål bortdömt för ruff och hade sedan ett fint skruvat skott tät utanför. I United hade Rooney, Ronaldo och Larsson bra chanser innan Giggs påpassligt avgjorde matchen med en snabbt slagen frispark som grundlurade Sylva i hemmamålet.

Matchens lirare: Ryan Giggs.

Lille

Sylva - Chalmé, Plestan, Tavlaridis, Tafforeau - Makoun - Debuchy, Bodmer, Fauvergue (57), Obraniak (90) - Odemwingie (75).

Avbytare: Cabaye (57), Audel (75), Bastos (90).

Manchester United

van der Sar - Neville, Ferdinand, Vidic, Evra - Ronaldo (67), Carrick, Scholes (94), Giggs - Ronney, Larsson.

Matchen

Arsenal dominerade den första halvleken såväl chans- som spelmässigt. Man stressade effektivt PSV som ideligen tappade boll på mittfältet och pigge Rosicky tvingade Gomes i hemmamålet till en strålande räddning. Tjecken hade ytterligare en fin chans och sedan sköt Henry rakt på Gomes i ett upplagt läge. PSV spelade upp sig markant efter pausen och tog ledningen på ett tungt skott från Méndez. Därefter tog Arsenal över matchen igen men tack vare en ny kanonräddning av Gomes på ett vasst skott från Fabregas kunde holländarna hålla undan tiden ut.

Matchens lirare: Gomes.

PSV Eindhoven

Gomes - Kromkamp, Alex, Da Costa (66), Salcido - Mendez, Culina, Simons, Cocu - Arouna Koné, Diego Tardelli (75).

Avbytare: Sun Xiang (66), Väyrynen (75).

Arsenal

Lehmann - Gallas, Touré, Senderos, Clichy - Hleb (76), Gilberto Silva, Fabregas, Rosicky - Adebayor, Henry.

Avbytare: Julio Baptista (76).

Real Madrid-Bayern München 3-2 (3-1)

1-0 Raúl (10), 1-1 Lucio (23), 2-1 Raúl (28), 3-1 Ruud van Nistelrooy (34), 3-2 Mark van Bommel (88).

Varningar, Bayern: Demichelis, Schweinsteiger, Hargreaves.

Publik: 75 000 (Santiago Bernabéu).

Domare: Franck De Bleeckere, Belgien.

Matchen

Real Madrid inledde mycket inspirerat och gjorde 1-0 genom Raúl. Bayern kvitterade genom en fin nick av Lucio men Real behöll kommandot och hade välförtjänt 3-1 med sig till vilan. Efter paus höll Kahn kvar tyskarna i matchen med en kanonräddning på Beckhams frispark. Sista halvtimmen föll dock Real allt längre ner med laget och inbytte Pizarro hade flera bud på en reducering innan van Bommels praktträff fastställde slutresultatet.

Matchens lirare: David Beckham.