Jonevret: Jag är jävligt trött på att släppa in mål på slutet

Spelmässigt underlägset - men det var dundertabbarna som sänkte Djurgården.

Pa Dembo Tourays tavlor och Enricos vansinnespass satte punkt för lagets Europaäventyr.

- Det är jävla bajs hela tiden, säger tränaren Kjell Jonevret.

Djurgården fick en mardrömsstart på returmatchen mot Ruzomberok.

Redan i den 14:e minuten missade Pa Dembo Touray en utboxning i straffområdet och passade dessutom på att trilla omkull i kalabaliken.

Bollen letade sig ut till Igor Zofcak som lobbade in bollen bakom en chanslös Dembo som inte hunnit tillbaka till målet.

- Min första tanke var att boxa bollen. Sen ändrade jag mig och försökte fånga den. Jag missade och trillade ner på marken. Det var packat med folk och han kunde lobba över mig, säger Dembo.

Var det någon som tacklade dig?

- Jag var i luften och kanske var det någon som rörde mig. Jag vet inte. Shit happens och livet går vidare.

Fumlet gav hopp

2-0 kom redan fyra minuter senare. Marian Tomcak nickade in en hörna som kom till på grund av två missade Dembo-utboxningar.

Men efter 75 minuter kom målet som hela Djurgården hade väntat på. Daniel Sjölund fumlade snyggt fram bollen till Jones Kusi Asare inne i Ruzomberoks straffområde.

Jones fumlade i sin tur in bollen i mål och plötsligt var Djurgården vidare på fler gjorda bortamål.

Med bara två minuter kvar av ordinarie speltid hände plötsligt det som inte fick hända.

"Bara bajs"

Inhopparen Enrico, som sprang omkring ensam på topp, fick bollen och Djurgården började flytta upp.

Men i stället på att vänta in sina lagkamrater eller sätta fart mot mål slog han en bakåtpass som missade sin adress med flera meter.

Zofcak snodde åt sig bollen, spelade fram Jan Nezmar som slog in 3-1 och Djurgården var utslaget.

- Det är lite otur, men jag börjar bli jävligt trött på att släppa in mål på slutet, säger Kjell Jonevret.