Johan Elmander gjorde comeback i Galatasaray i går.

Han startade det klassiska derbyt mot Fenerbahce.

Johan Elmander har haft en strulig vår med skador och tuff konkurrens sedan Galatasaray värvade Didier Drogba och Wesley Sneijder i januari.

I turkiska ligan får lagen ju bara ha max sex utländska spelare i matchtruppen.

Elmander har missat samtliga landskamper för anfallskrisande Sverige sedan Bragden i Berlin i höstas och sedan den 13 april har han inte gjort en match samtidigt som Galatasaray gått och säkrat ligatiteln. Fram tills i går alltså.

Då fick 31-åringen starta mot Fenerbahce i stället för skadade Sneijder i det hatiska derbyt i Istanbul.

Elmander gjorde en okej insats i första halvlek som släpande anfallare bakom Drogba och skyttekungen Burak Yilmaz.

Ligaavslutningen återstår

Galatasaray, som inte vunnit borta mot Fenerbahce sedan 1999, tog ledningen på straff efter 25 minuter.

Men hemmalaget vände snabbt till 2-1 före paus, ett resultat som stod sig matchen ut.