Spelade sjätte raka Euroa League-matchen utan vinst

Inte heller Patrick Vieiras Manchester City lyckades Mohamed Sissokos Juventus besegra.

I kväll spelade laget sin sjätte match i Europa League.

Och för sjätte gången misslyckades de med att vinna.

De är nu ute ur turneringen.

Nej, Europa League 2010-11 var inte Juventus turnering.

Efter 1–1 i kväll hemma mot Manchester City är laget nu utslagna ur turneringen, efter sex raka matcher utan vinst. Samtliga matcher slutade nämligen oavgjort.

Jó nätade

I kväll såg det dock länge ut som att laget skulle ta sin första seger då Nicolo Giannetti gav laget ledningen efter 43 minuter.

Men efter 76 minuter kvitterade Manchester Citys brasilianare Jó med ett säkert avslut från straffpunkten mot den högra stolproten.

Juventus kan dock trösta sig med att det inte hade spelat någon roll om de vunnit. Lech Poznan, som var tre poäng före Juventus innan kvällens omgång, vann nämligen mot Red Bull Salzburg med 1–0.