Uppdaterad 2015-03-27 | Publicerad 2015-03-26

Gjorde 43:e målet mot Frankrike.

Neymar, 23 år, gjorde sitt 43:e landslagsmål mot Frankrike. I jämförelse har tio år äldre Zlatan gjort 51 landslagsmål för Sverige.

Neymar fortsätter att närma sig de allra bästa.

23-åringen gjorde sitt 43:e mål på 61 landskamper när Brasilien besegrade Frankrike med 3-1.

När Neymar gjorde sitt 33:e mål mot Kroatien i VM tog han sig in på topp tio-listan över Brasiliens bästa målskyttar genom tiderna.

Sedan dess har han fortsatt att klättra.

I vänskapsmatchen mot Frankrike kom stjärnans 43:e mål på 61 landskamper för Brasilien.

Raphaël Varane gav Frankrike ledningen i den 21:a minuten. Oscar satte dock kvitteringen för Brasilien fem minuter före halvtid.

Närmar sig Zlatan

Sedan var det Neymars tur att göra 2-1-målet. Med sina 43 mål närmar han sig Brasiliens bästa målskyttar Pelé, Ronaldo, Romario och Zico.

Ingen av dem hade dock gjort lika många mål när de bara var 23 år gamla.

Om Neymar fortsätter i den här farten kommer han att ha tagit sig till toppen när han är 28 år.

Och stjärnan är inte långt ifrån Sveriges bästa målskytt i herrlandslaget genom tiderna, Zlatan Ibrahimovic. PSG-stjärnan blev historisk i september förra året när han satte sitt 50:e landslagsmål mot Estland och passerade legendaren Sven Rydell. 33-årige Ibrahimovic har, inför fredagens möte med Moldavien, gjort 51 mål i landslagströjan på 101 matcher.

Brasilien vann till slut matchen med 3-1.