För första gången den här säsongen möttes nykomlingarna Östersund och Jönköping.

För i andra halvleken satte Alex Dyer 1-0 – efter en tilltrasslad situation.

– Det var inte det bästa skottet, men den gick in och det är de viktigaste, säger Dyer till Cmore.

Förra säsongen var det stort jubel både i Östersund och Jönköping när båda lagen tog sig upp till allsvenskan.

Men inför den här säsongen var båda lagen bottentippade av de flesta experterna – men lagen har motbevisat dem.

För både Jönköping och Östersund har överraskat och placerade sig på säker mark innan sommaruppehållet.

Nickade i stolpen

Under lördagen var allsvenskan igång igen och idag var det dags för Östersund och Jönköping att spela allsvensk fotboll igen efter ett långt sommaruppehåll.

Och det var Östersund som började bäst och hade det mesta av bollinnehavet i den första halvleken. Den bästa chansen var när backen Douglas Bergqvist nickade i stolpen i sjunde minuten.

Men trots det stora bollinnehavet blev första halvlek mållös.

– Vi spelade riktigt bra i första halvleken med bra intensitet. Inga poäng kommer gratis det gäller att förtjäna poängen, säger Alex Dyer till Cmore.

Avgjorde - efter tilltrasslad situation

Östersund fortsatte i den andra halvleken att pressa tillbaka Jönköping – och det skulle få resultat.

För efter en tilltrasslad situation, när inte Jönköping fick undan bollen, lyckades till slut Alex Dyer pricka in 1-0.

Trots att Jönköping jagade en kvittering och hade mer boll i slutet av matchen blev Dyers mål det enda i matchen.

– Det var inte det bästa skottet, men den gick in och det är de viktigaste.

– Vi ska fortsätta spela vårt spel och gruppen har ett stort självförtroende. Vi ska fortsätta att ge allt och då kan vi vara stolta, säger Alex Dyer till Cmore.