PSV ny gruppetta

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-10-21

Både Marcus Berg och Ola Toivonen fanns med i PSV Eindhovens startelva. Debrecen tog ledningen, men strax före pausvilan kvitterade Orlando Engelaar och i den andra halvleken gjorde Jonathan Reis 2–1 för PSV Eindhoven. I och med att Sampdoria föll mot Metalist Charkiv leder PSV sin grupp och är på väg mot avancemang.

Ola Toivonen. FOTO: BILDBYRÅN

Svenske domaren Jonas Eriksson dömde straff till Dortmund hemma mot Paris SG. Nuri Sahin satte straffen, men PSG kvitterade i slutminuterna och tog en viktig poäng.

De italienska lagen har all anledning att vara missnöjda över deras insatser. Utöver Sampdorias förlust blev det även förlust för Palermo hemma mot CSKA Moskva, 0–3, medan Juventus endast fick 1–1 borta mot Salzburg och Napoli spelade en mållös hemmamatch mot ett reservbetonat Liverpool.