Publicerad 2023-06-19

Antoine Griezmann stämplades i ansiktet.

Stjärnan föll blodig till backen och vred sig i smärtor.

Men Atlético-stjärnan fortsatte spela – kraftigt bandagerad.

Det var i inledningen av den andra halvleken som de blodiga scenerna utspelade sig.

Frankrikes Theo Hernandez slog ett inlägg mot Antoine Griezmann. När han skulle sätta huvudet till bollen fick han istället en fot rakt i ansiktet av Greklands Konstantinos Mavropanos, och föll till marken. Blodet rann längsmed kinden.

Missade – fick ny chans

Det blev inget rött kort, men straff till Frankrike, och fram stegade Kylian Mbappé. Superstjärnan missade, men fick en ny chans då målvakten lämnade linjen för tidigt.

Det andra försöket satt i krysset, och Stade de France exploderade.

Antoine Griezmann?

Han fortsatte spela med ett stort bandage runt skallen.

Fick rött – ändå

Med 20 minuter kvar skulle Mavropanos trots allt bli utvisad. Mittbacken sprang ner anfallaren Kolo Muani, som föll strax utanför straffområdet. Domare Lahoz tvekade inte, och skickade ut Stuttgart-försvararen.

Matchen slutade 1–0. Nu har Frankrike fyra segrar på lika många matcher. Grekland har inlett kvalet fint och ligger tvåa, på sex poäng efter tre spelade.