Inter vann hemma mot Spartak Moskva

Zlatan avstängd och Hernan Crespo och Adriano på bänken.

Då tog Julio Ricardo Cruz chansen.

Med två mål såg han till att Inter vann hemma mot Spartak Moskva med 2-1.

Cruz gav hemmalaget ledningen efter två minuter och bara sju minuter senare utökade han till 2-0.

Cruz fick förtroendet i anfallet tillsammans med Alvaro Recoba, medan både Hernan Crespo och Adriano började på bänken.

Italienarna vann till slut med 2–1 – en måsteseger för Inter, som började gruppspelet med två förluster och annars hade fått mycket svårt att ta sig vidare. Nu lever hoppet, men Inter har fortfarande Bayern München och Sporting Lissabon framför sig. Bayern slog på onsdagskvällen Sporting med 1–0 och är i princip klart för åttondelsfinal.

Även Valencia står redan med ena benet i åttondelsfinalen, efter tre raka segrar. På onsdagskvällen blev det 2–0 mot Sjachtar Donetsk, efter två mål av David Villa i första halvlek. Roma behåller andraplatsen i gruppen efter 1–0 mot Olympiakos.

Grupp C toppas av Liverpool efter bortaseger mot Bordeaux med 1–0, på samma poäng som PSV Eindhoven som slog Galatasaray med 2–1.