Slog till med sitt första mål för klubben

Samuel Holmén.

Samuel Holmén är utlånad till Bursaspor från Fenerbahce, men han har haft svårt att få speltid under säsongen.

I dag kanske det äntligen lossna.

Svensken blev stor matchhjälte då han satte dit segermålet i den 90:e minuten.

Samuel Holmén, 30, har haft svårt att ta en plats i turkiska Bursaspor under säsongen dit han är utlånad från Fenerbahce sedan i somras.

Under söndagen fick Holmén starta på bänken när hans Bursaspor tog emot Genclerbirligi på hemmaplan.

Men svensken skulle visa sig få en bra dag. Bortalaget ledde med 1-0 i paus och då slängde hemmalaget in svensken, det skulle till slut visa sig vara ett lyckat drag.

Blev matchhjälte

Holmén spelade först fram till Josue som gjorde 1-1 i mitten av den andra halvleken, men svensken var inte färdig där.

I den 90:e minuten blev han stor matchhjälte när han satte dit 2-1 och ledde därmed sitt lag till seger. Fernandao fyllde sedan på med 3-1 på stopptid och segern var ett faktum för Bursaspor.

Laget är nu fyra i den turkiska ligan, tio poäng bakom ledande Fenerbahce.

I bortalaget Genclerbirligi gjorde Moestafa El Kabir debut för sin nya klubb dit han gick i måndags från Al Ahli. Svenskbekantingen hoppade in efter en timmes spel utan att lyckas hitta nätet.