Ivan Perisic fullbordade skrällen för Kroatien mot Spanien.

Det ger oss ett supermöte i åttondelsfinal.

Spanjorerna ställs nu mot Italien.

Spanien fick en strålande inledning mot Kroatien.

I den sjunde minuten tog sig David Silva in från kanten. Han lade bollen fint i djupet på en löpande Cesc Fabregas som drog till med högerfoten, och från nära håll kunde Alvaro Morata enkelt styra in 1-0 till Spanien.

Då hade spanjorerna kontroll. Och det såg ut att hålla sig till halvtid.

Fin aktion av Perisic

Men Ivan Perisic bjöd på ett vackert nummer till vänster utanför offensivt straffområde. Han vände bort en spansk försvarare och lyfte in till Nikola Kalinic som avslutade läckert med att styra in 1-1 med klacken.

Spanjorerna, som toppade gruppen, gick för ett tredje mål och full pott i gruppspelet. Med 20 minuter kvar på klockan fick laget ett ypperligt läge när David Silva föll i straffområdet och domaren pekade på straffpunkten.

– Mycket tveksam, säger SVT:s expert Markus Johannesson.

Sergio Ramos, till vardags i Real Madrid, ställde sig för att ta hand om straffen.

Lämnade mållinjen tidigt

Kroatiska målvakten Danijel Subasic lämnade mållinjen väldigt tidigt och räddades Ramos skott.

– Titta vad tidigt han går. Han tar straffen, det är det han ska göra, säger SVT:s expert Markus Johannesson.

Sedan trodde nog de flesta på Stade de Bordeaux att matchen skulle sluta 1-1. Men i den 87:e minuten kom en kalldusch för Spanien.

I en omställning fick Perisic bollen till vänster i straffområdet och dunkade in matchavgörande 2-1 vid den närmaste stolpen. En riktig knall som betyder att Kroatien vinner grupp B.

Det betyder att vi får ett tungviktsmöte i åttondelsfinal: Spanien ställs mot Italien. Matchen spelas måndag den 27 juni klockan 18.00 på Parc des Princes.

Historien talar för Spanien. I EM 2012 vann spanjorerna mot Italien med 4-0 i finalen. EM 2008 slog Spanien ut Italien på straffar i kvartsfinal.