Publicerad 2011-07-10

Toppar gruppen efter seger mot Ecuador med 1-0

Venezuela toppar grupp B i Copa America.

Laget vann sent i natt mot Ecuador med 1-0

Matchhjälte blev César Eduardo González, 28, efter en snyggt placerad yttersida.

Venezuela skrällde i premiärmatchen och spelade 0-0 mot förhandsfavoriten Brasilien. Länge såg matchen mot Ecuador ut att sluta mållös också. Första halvlek var tillknäppt och det skapades inte mycket chanser. I den 60 minuten kan Miku så när ge Venezuela ledningen med en snygg klack. En minut senare tar spräcks dock Ecuadors nolla. César Eduardo González får på en kalasträff med höger yttersida några meter utanför straffområdet och bollen går in bakom Marcelo Elizaga.

”Bra förberedda”

Ecuador tryckte på för en kvittering, men Venezuela fredar sitt mål och blir därmed det första laget i grupp B att ta tre poäng.

– Det är väldigt jämnt. Men vi visar att vi är bra förberedda. Vi spelade tight mot Brasilien och spelade bra nu mot Ecuador, säger försvararen Oswaldo Vizcarrondo efter matchen.