Galna avslutet – tre mål på åtta minuter

Publicerad 2017-04-24

Salif Camara Jönsson.

Trelleborg hade inte vunnit på tre matcher men mot Örgryte lossnade det rejält.

”TFF” vann med 6–0 efter fyra mål av Salif Camara Jönsson – varav tre kom i matchens sista åtta minuter.

Klassiska Trelleborg har haft en tung start på säsongen.

Laget hade inlett superettan med två oavgjorda och en förlust, men i den fjärde omgången, hemma mot Örgryte, kom så vinsten – och som den kom.

Albin Nilsson öppnade målskyttet i den tionde minuten och 20 minuter senare sköt Kristian Haynes in 2–0 från straffpunkten.

Örgryte var då fortfarande med i matchen, men det var också innan Salif Camara Jönsson klev in i handlingen.

Gjorde fyra mål – och fick ett bortdömt

33-åringen, som gjorde sex mål hela förra säsongen, sköt in 3–0 i den 60:e minuten och gjorde även 4–0 i den 82:a minuten.

Innan matchen tog slut hade Camara Jönsson gjort ytterligare två mål och även fått ett bortdömt för offside.

Trelleborg vann alltså med 6–0 och placerar sig därmed åtta i tabellen, bara en placering bakom just Örgryte.