Succén fortsätter

John Guidetti supersuccé fortsätter.

Mot Twente gjorde den stekhete 19-åringen hattrick – på en halvlek.

– Jag bara spelar och njuter, säger Guidetti till Sportbladet.

John Guidetti slåss om en plats i den svenska EM-truppen. Efter matchen mot Twente har den stekhete svensken förstärkt sina aktier ytterligare.

Redan i den 8:e minuten satte 19-åringen 1-0 för sitt Feyenoord.

Guidetti fick ett inlägg från höger och klippte till direkt.

Elfte målet

Två minuter före paus kom nästa mål. Guidetti drev in i straffområdet och satte 2-0 stolpe in.

Bara två minuter senare fullbordade svensken sitt äkta hattrick när han satte 3-0.

Guidetti har nu gjort elva mål på lika många matcher i ligan.

I den andra halvleken kom Twente dock tillbaka. Nacer Chadil satte 1-3 i den 56:e minuten. Tio minuter senare reducerade Luuk de Jong till 2-3.

Feyenoord lyckades dock hålla tätt och tog tre viktiga poäng.

Guidetti byttes ut i den 83:e minuten.

”Bara njuter”

När Sportbladet når matchhjälten efter matchen sitter han i bilen. Telefonen har ringt så ofta att han inte kunnat sålla bland numren och vetat vilka han kan svara på.

– Det har varit mycket som har hänt. Intervjuer och massa kramar och sånt. Det går före telefonen.

Det är ditt eget fel.

– Ja. Jag får göra färre mål om jag inte vill ha samtal.

Vad hände?

– Det hände inte så mycket. Jag gjorde tre mål. Fantastiskt kul. Det är sista matchen före uppehållet så jag är glad att det lossnar.

Hur många bättre halvlekar har du gjort i din seniorkarriär?

– Jag tänker inte så. Jag spelar bara och njuter.