Villa och Aurelio avgjorde

Celta Vigo åkte till Valencia för att gneta till sig en poäng.

Det höll i 70 minuter - sedan blev det fart på matchen.

målskyttarna 1–0-skytten David Villa firar tillsammans med 2–0-skytten Fabio Aurelio.

Celta hade bestämt sig för att försvara poängen de kom till Mestalla med. Och Valencia fick problem.

Den täta defensiven var svår att luckra upp och i mål har Celta mycket duktiga José Pinto.

I matchens 73:e minut slog Angulo en vacker djupledspassning till David Villa som fick med sig bollen perfekt och ryckte förbi sin försvarare. Skottet var otagbart för Pinto.

Först då fick matchen liv. Celta tvingades spela offensivt - och Valencia fick ytor.

Sex minuter efter Villas mål ordnade Vicente en frispark ute på sin vänsterkant. Frisparken tog han själv och Aurelio nickade in det flacka inlägget till 2-0.

Valencia klättrade upp till fjärde plats och är tre poäng efter Barcelona i topp. Celta Vigo är trea, en poäng före Valencia.