Isak satte säsongens första mål

Uppdaterad 2020-10-26 | Publicerad 2020-10-25

Alexander Isak jublar efter målet.

Alexander Isak har spräckt målnollan för säsongen.

Hans 4–1 mot Huesca bidrar till att Real Sociedad behåller serieledningen i La Liga.

För första gången den här säsongen har ett lag behållit serieledningen i La Liga i två raka omgångar. Och det är Alexander Isaks Real Sociedad som står för den bedriften efter att ha kört över Huesca.

Mikel Oyarzabal inledde med att sätta sitt fjortonde straffmål på lika många försök i karriären och gjorde sedan även 2–1-målet i början av andra halvlek med en fin nick.

Inbytt och chans direkt

Alexander Isak byttes in efter dryga timmen och var nära att näta redan i 68:e minuten när han friställdes men blev avväpnad av Fernandez i Huesca-målet. I stället gjorde Portu 3–1 innan det var dags för Alexander Isak att äntligen spräcka målnollan för säsongen.

Han tog ner en djupledsboll i steget och placerade sedan in 4–1 till höger om målvakten.

La Real leder nu tabellen en poäng före Real Madrid som dock har en match mindre spelad.