Svensklaget PSV fick hjälp av domaren

Uppdaterad 2011-03-18 | Publicerad 2011-03-17

Rangers blåstes på en straff

Ett annat beslut från domaren Robert Schörgenhofer kunde ha sänkt PSV Eindhoven.

Men domaren blåste inte straff för Atiba Hutchinsons hands på mållinjen.

Svensklaget vann med 1-0 mot Glasgow Rangers och är vidare i Europa League.

Glasgow Rangers var inne i en bra period och öste på framåt. Maurice Edu fick ett kanonläge framför mål, men Andreas Isaksson stod för en fin benparad.

Hemmalaget kom ännu närmare efter en dryg timme.

Efter en tilltrasslad situationen träffade bollen ribban och sedan Atiba Hutchinsons hand vid mållinjen.

Rangersspelarna och hemmapubliken vädjade efter straff, men spelet fortsatte.

Lens stor hjälte

Jermain Lens gjorde matchens enda mål efter 14 minuter. Balazs Dzsudzsak flög fram på kanten och spelade in till holländaren som utan problem gjorde 1-0.

I och med att det första mötet slutade 0-0 gick PSV vidare med totalt 1-0.

Andreas Isaksson, Ola Toivonen och Marcus Berg spelade från start. Den sistnämnde gick ut i andra halvlek.

Twente vidare – Ajax utslaget

Rasmus Lindgrens Ajax hade inget att säga till mot Spartak Moskva. De ryska laget gick vidare efter totalt 4-0.

Twente fick också stryk i kväll. Emir Bajrami och hans lagkamrater föll med 0-2, men det holländska laget gick ändå vidare efter 3-0 på hemmaplan.