Spanska medier frossade i det påstådde ”bråket” mellan Cristiano Ronaldo och Zinedine Zidane.

Det var i helgens ligamatch mot Las Palmas som Cristiano Ronaldo, till mångas stora förvåning, byttes ut mot sin egen vilja.

En märkbart irriterad Ronaldo svarade genom att rikta flera arga blickar mot sin tränare – och spanska medier kunde i efterhand, med hjälp av läppläsare, konstatera att han därefter kastade ur sig ett flertal svordomar.

Agerandet tolkades som en tydlig irritation mot huvudtränaren Zidane och dennes assistent, David Bettoni, och skriverierna dominerade spansk press under måndagen och tisdagen.

Firade med Zidane

Men i CL-matchen mot Borussia Dortmund kom svaret. Cristiano Ronaldo gjorde som han brukar göra i Europa-matcher. Han gjorde mål.

I den 17:e minuten satte han fullträff nummer 98 i europeiska sammanhang vilket, enligt statistikföretaget Gracenote, gör honom till tidernas meste målgörare i just den kategorin.

Hur han firade?

Genom att springa raka vägen ut till sidlinjen och fira med Zinedine Zidane.

Målet blev dock inte matchavgörande.

Pierre-Emerick Aubameyang kvitterade till 1-1 efter jätteslarv av Real Madrid-målvakten Keylor Navas, som boxade bollen rakt på egna försvararen Raphaël Varane.

Varane revanscherade sig genom att sätta 2-1 – men i den 87:e minuten klev Andre Schürrle fram och tryckte in slutresultatet, 2-2.

– Alltid skönt när man kvitterar så sent. Då känns det nästan som en seger. Bra för laget att få in det där målet, för vi skapade väldigt många chanser och förtjänade minst en poäng, säger Schürrle till Viasat.

”Är förbannade”

Zinedine Zidane var inte lika nöjd.

– Vi är förbannade. Vi är förbannade eftersom vi spelade så pass bra både offensivt och defensivt så vi förtjänade ett bättre öde. Oavgjort är inget dålig resultat, men vi förtjänade mer

Båda lagen står därmed på fyra poäng efter två spelade matcher. Portugisiska Sporting, som besegrade polska Legia, skuggar på tre poäng.