Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-04-20

Misstänkt offsidemål avgjorde

Inter stod för en chockvändning på San Siro.

0-1 blev till en 3-1 efter ett misstänkt offsidemål.

Och nu är Mourinhos lag på väg att skjuta bort Barcelona från en Champions League-final.

Inter öppnade galet och hade de farligaste lägena i början av matchen.

Men det var Barcelona som tog ledningen.

Maxwell drev upp bollen i straffområdet och passade bollen snett bakåt till Perdro som drog till med vänsterfoten och 1-0 var ett faktum.

Trots att Barcelona hade 65 procent av bollinnehavet i den första halvleken var det Inter som skapade chanserna.

Milito var millimeter från att kvittera strax efter kallduschen som gav 0-1. Men han skulle få en till chans.

Sneijder kunde dock sätta 1-1 framspelad av just Milito.

César räddade Inter

Inter behövde göra mål för att skapa sig ett bättre läge inför returen i Barcelona. Och det gjorde man.

Redan tre minuter efter paus gjorde Maicon 2-1. 20 minuter senare kom nästa smäll för Barça. Sneijder fick läget i straffområdet men missade nicken. Bollen gick mot bortre stolpen där Milito dök upp i misstänkt offsideposition och satte 3-1.

Direkt efter 3-1-målet blev Zlatan utbytt mot vänsterbacken Eric Abidal.

Barcelona skapade några farliga chanser i slutet av matchen men Júlio César i Intermålet stod för några fantastiska räddningar.

Nu är all press på Barcelona inför returen på Camp Nou.