Uppdaterad 2018-08-06 | Publicerad 2009-04-16

Körde över Gais med 3–0

Bara ett mål på de inledande två omgångarna.

Men mot Gais lossnade det för Trelleborg, som vann med 3–0.

Efter två oavgjorda matcher i inledningen av allsvenskan fick Trelleborg med sig tre sköna poäng från matchen mot Gais.

Bara fem minuter in i matchen kom Marcus Pode loss på en djupledsboll från Andreas Drugge och kunde peta bollen förbi Dime Jankulovski.

Gais var annars det bättre laget i första halvlek, men precis som i första halvlek dröjde det bara ett par minuter innan Trelleborg gjorde mål. Den här gången slog Dennis Melander en långboll in i straffområdet som Marcus Pode in fick ordning på. När han sedan jagade upp bollen och sprang in i Dime Jankulovski kunde Andreas Drugge ganska enkelt göra 2–0.

Gais var sedan aldrig riktigt nära att komma ifatt, och det roligaste som hände mot slutet av matchen var Joakim Sjöhages inhopp.

Med sin fart skapade han en hel del oro i Gais-försvaret, och efter att Tommy Lycén inte hängt med i en löpning innebar det hans andra varning och utvisning. Den följande frisparken satte Kristian Haynes, som haft ett par helt misslyckade avslut under matchen, och matchen var avgjord.

– Var skönt att sätta den, men jag skulle gjort ett tidigare, säger Haynes till PPV.