Basel tappade ledningen – i minut 96

Publicerad 2015-08-20

Det var inte bara Malmö FF som fick in ett viktigt mål på tilläggstid

Baseldepp.

Det var inte bara Malmö FF som fick in ett viktigt mål på tilläggstid i onsdagens play off-matcher till Champions League.

Behrang Safari fick se sitt Basel tappa ledningen – i matchminut 96.

Malmö FF

Förra året tog sig svenske Behrang Safaris lag till åttondelsfinal i turneringen – i år blir det kämpigt att att ens gå till gruppspelet efter 2–2 hemma mot israeliska Maccabi Tel Aviv.

Det var en dramatisk avslutning på matchen där Basel satte 2–1 i den 88:e minuten, och såg ut att ro hem segern. Men när matchuret visade 96 lyckades Maccabi få in ett kvitteringsmål.

Valencia nära gruppspelet

Valencia står med ena benet i Champions Leagues gruppspel efter 3–1 hemma mot Monaco – som så sent som i fjol tog sig till kvartsfinal i turneringen.

Spanjorerna inledde målskyttet redan efter fyra minuter genom Rodrigo Moreno. Mario Pašalić kvitterade i början av den andra halvleken men Daniel Parejo och Sofiane Feghouli såg till att sätta Valencia i ett gyllene läge inför returen i Monaco.

Shakhtar Donetsk och Dinamo Zagreb vann på bortaplan

Shakhtar Donetsk vann med 1–0 borta mot Rapid Wien och även Dinamo Zagreb tog en skön bortaskalp med 2–1-segern mot Skënderbeu.

Josip Pivaric avgjorde för Zagreb, ja just det, på tilläggstid.