Ny tung förlust för Vita Hästen

Publicerad 2014-11-29

Vita Hästen fortsätter att sjunka i tabellen.

När Malmö besökte Himmelstalundshallen kom fjärde raka förlusten.

– Det är många matcher som har kostat mycket för oss, säger Vita Hästen-tränaren Niklas Czarnecki till TV10 efter matchen.

Efter att ha varit sensationell tabelletta under hösten har det på slutet gått allt tyngre för Vita Hästen.

Förlusten mot Malmö innebär tredje raka förlusten på hemmaplan och fjärde raka förlusten totalt sett.

Trots ledning med 1-0 och 2-1 räckte inte prestationen mot Malmö till några poäng. I den andra perioden tog Malmö ledningen och slutsiffrorna efter tre spelade perioder skrevs till 3-6.

– Vi förlorar kamperna framför mål, framförallt i egen zon, säger Niklas Czernecki till TV10 efter matchen.

Malmö i vinnarspåren igen

Malmö klättrade i och med segern upp till en tredjeplats i tabellen. Tränaren Mats Lusth var mycket nöjd efter matchen.

– Det var otroligt viktigt att hänga på i toppen, säger han till TV10.

Trepoängaren innebar ett positivt trendbrott för Malmö som kom med två raka förluster och bara tre gjorda mål på dessa.

– Viljan att vinna var större hos oss idag, säger Malmö-tränaren.