Timrå vann efter straffar mot Modo

Ett sönderskjutet lysrör och en problematisk ismaskinskörning piggade upp tillställningen mellan Modo och Timrå.

Modo ledde matchen, men Timrå vann till slut efter straffläggning.

Logistiska problem inträffar ibland, men personalen och ansvarig vaktmästare på Nipvallen i Sollefteå hade en kämpig kväll när Modo mötte Timrå.

Någon minut in i den andra perioden skickade Timråbacken Andreas Borgman upp pucken på ett lysrör – som krossades ned över isen.

Ismaskinen fastnade

Som om det inte var nog så passade ismaskinen på att fastna när den skulle spola om isen efter det krossade glaset tagits upp.

Incidenten uppmärksammades snabbt på Twitter.

”Bäst idag - ismaskinsföraren! Stor underhållning. I övrigt blekt”, skriver signaturen Hardrockrobban.

Gick till straffar

Kort efter isen spolats om tog Timrå ledningen genom Anton Wedin, men Modos Christoffer Bengtsson replikerade blixtsnabbt och skickade in 1-1 på ett direktskott efter Albin Carlssons passning. Carlsson satte sedan dit 2-1 på en sargretur, innan Johan Persson lyckades kvittera för Timrå i den sista perioden.

Matchen gick sedan till straffar, där Timrås Emil Berglund till sist satte den avgörande straffen.