Mot finalen – efter AIK:s totala kollaps

Publicerad 2018-03-02

AIK går mot sin femte raka förlust.

Då jublar Leksand och Timrå.

Lagen – som möts i kväll – ser därmed ut att säkra varsin plats i Hockeyallsvenska finalen.

Leksand kunde på egen hand säkra en plats i Hockeyallsvenska finalen genom seger i toppmötet mot Timrå.

Man tryckte också på gasen direkt och bombarderade Henrik Haukeland i målet i den första perioden.

Till slut kom 1–0-målet, via Jon Knuts som var belåten med lagets spel i den första perioden.

– Vi sköljer över dem, säger Knuts i C More.

I den andra perioden kvitterade Timrå till 1–1 och tidigt i den tredje vände man till 2–1.

Men Leksand-fansen ser ändå ut att få jubla i kväll.

Mot finalen

Detta efter som AIK tappade 1–0-ledning till underläge 1–4 borta mot Björklöven.

Matcherna pågår fortfarande men om AIK förlorar så är både Leksand och Timrå klara för Hockeyallsvenska finalen, trots att två omgångar återstår.