Hittade sexbunker under promenaden

Publicerad 2012-06-08

I ett av rummen står en säng med lila sidenlakan.

De två kompisarna var ute och gick med hunden i skogen.

Då hittade de en betongbunker - inredd som ett sexnäste.

– Det var fruktansvärt att se alla rep och dildos, säger Niklas.

I en av kassrna låg det läderremmar, ett par skor och några dildos.

Niklas beskriver bunkern som mycket obehaglig. Betongrummet ligger flera hundra meter från landsvägen utanför Nordmaling i Västerbotten.

Gravljus på golvet

De två vännerna var på väg till en fisketävling ett par mil bort, på vägen dit behövde de rasta hunden.

Att någon har burit en säng genom den täta skogen kan Niklas inte förstå.

– Det såg för hemskt ut där inne och det känns fruktansvärt att någon kan ha varit fastbunden mot sin vilja, säger Niklas.

Han beskriver de två rummen som några kvadratmeter stora. I det första rummet står en 90 centimeters säng med ett lila sidenlakan och en filt. På betonggolvet står flera gravljus och värmeljus. I det mindre angränsande rummet står flera papperskassar med obehagliga föremål, enligt Niklas.

– I en av kassarna låg det massa rep. I den andra kassen låg det läderremmar, ett par tjejskor och några dildos, säger han.

Anmäler sitt fynd

Efter det obehagliga fyndet i skogen har Niklas och hans kompis gjort en polisanmälan.

– Jag kan inte gå och bära på det här själv. Det måste göras en polisutredning så man får klarhet i vad som hänt, säger Niklas.

På polisen i Västerbottens län bekräftar man att det kommit in en anmälan om den mystiska bunkern i skogen.

– Vi kommer att åka ut och titta på det. Men det är inte säkert att det handlar om något brott. Det kanske bara är någon som ägnar sig åt kinky sex på konstiga ställen och det är hitintills inte straffbart, säger Dan Andersson, vakthavande polisbefäl.

I februari förra året hittade en frilansfotograf en källare i ett ödehus i Halland som beskrivits som en sextortyrkammare. I mars samma år greps en 47-årig man för att ha förgripit sig på en 25-årig kvinna i över ett dygn - i ödehuset källare. Mannen dömdes senare till fängelse i fem år för människorov och grov våldtäkt.

Niklas är ett fingerat namn.

ANNONS