Efterlyser barnbarnen – som ska få paket från ”farmor”

Publicerad 2018-09-12

När Carinas Ragnarsson Abrahamsson såg innehållet i det trasiga paketet bestämde hon sig för att försöka hitta mottagarna, skriver Land.

– Det är klart killarna ska få sina tröjor, det ser jag som en självklarhet, säger Carina, till Aftonbladet.

Carinas Ragnarsson Abrahamssons man hittade ett trasigt paket på gatan vid deras hem i Kungsäter. Han undrade först om det var Carina som beställt ett mjukt paket, vilket det inte var. När Carina fick se innehållet blev hon berörd. I paketet, där varken adressat och avsändare fanns kvar, låg två stickade tröjor samt ett vykort.

Hej fina skolkillar. Jag skickar tröjorna till er för jag hinner inte sticka färdigt till Filippa och Max. Hoppas de passar er och ska värma gott när det blir kallare”, lyder kortet som är undertecknat ”farmor”.

– Jag får känslan av att någon måste snott paketet, men att det var inte intressant med två tröjor och därför slängde personen det.

Nu vill Carina hitta barnbarnen Hugo och Charlies, vilka skulle få tröjorna. I ett inlägg på Facebook har hon delat med sig av en bild på kortet i hopp om att killarna, eller farmodern, ska gå att hitta.

– Två hemstickade tröjor, det nonchalerar man inte. Det är klart killarna ska få sina tröjor, det ser jag som en självklarhet, säger Carina.

Trots att inlägget har delats över 4 800 personer har hon ännu inte hittat någon av personerna.

– Två gånger har jag trott att vi varit nära en lösning men vi är lika långt ifrån nu, så jag vet faktiskt inte, säger Carina som hoppas att tröjorna ska komma rätt.

Följ ämnen i artikeln