Blev trakasserad av en man på löprundan – då kom en liten pojke till undsättning

Publicerad 2015-11-23

”Jag kommer att skydda henne”

Amerikanska artisten och Youtube-stjärnan Julia Price, 24, var på en joggingrunda när en ”välklädd man” började ropa ”sexy lady, hey hey, sexy lady” efter henne.

Men innan hon själv hann säga ifrån kom en liten pojke gåendes med sin mamma och syster.

När en man som verkade vara på rast från sitt kontorsjobb började ropa ”hey sexy lady” efter Julia Price på hennes löprunda i Los Angeles tänkte hon först ignorera honom, enligt Huffington Post.

Men när mannen ropade ”bitch” efter henne stannade hon upp och vände sig om för att säga ifrån.

”Jag slet av mina hörlurar och förberedde mig på att stå upp för mig själv när en liten pojke som gick bredvid sin mamma och sin lillasyster i vagnen tittade på mannen”, skriver Julia i ett Facebookinlägg.

”Ville se till att ditt hjärta var okej”

Så här sa den lilla pojken till mannen:

– Det där är inte snällt att säga till henne och hon gillade inte att du skrek åt henne. Du borde inte göra så där för hon är en snäll tjej och jag låter inte någon säga elaka saker till någon annan. Hon är en tjej som min syster och jag ska skydda henne.

Den välklädde mannen började skämmas och gick tillbaka till kontoret. Julia frågade pojkens mamma om hon fick ge honom en kram. Pojken, som hon fick veta hette James, kramade tillbaka och sa samtidigt:

– Jag ville bara se till så att ditt hjärta var okej.

Facebookinlägget där Julia berättar om händelsen har fått nästan en miljon gilla-markeringar och över 150 000 delningar.

Läs hela inlägget nedan.

Följ ämnen i artikeln