God morgon! Det här hände medan du sov

Publicerad 2018-10-01

Börja dagen med att snabbt få koll på läget. Här är toppnyheterna från i natt.

Två döda i japanska tyfonen Trami

Två personer har omkommit i den kraftiga tyfon som drabbade Japan i helgen, meddelar landets myndigheter. Mer än 120 människor har skadats och två saknas fortfarande.

Läs hela artikeln

Jakt efter rånare i Eskilstuna

Polisen letar efter två beväpnade gärningsmän i Eskilstunaområdet efter ett rån mot en person. Tågen till och från Eskilstuna centralstation har stått stilla och polisen har sökt i området med helikopter.

Läs hela artikeln

Trumprådgivare: Jag är offer för sexövergrepp

Efter veckans senatsutfrågning av den tilltänkte HD-domaren Brett Kavanaugh i USA, har en av president Donald Trumps närmaste rådgivare, Kellyanne Conway, avslöjat att hon tidigare har utsatts för sexuella övergrepp.
– Jag känner rent ut sagt stark empati gentemot offer för sexövergrepp, sexuella trakasserier och våldtäkt, säger Kellyanne Conway.

Läs hela artikeln

”Vår tid är nu”: Så ska de åldras 27 år

Charlie Gustafsson gick upp 6 kilo – för att kunna spela äldre. Han och Hedda Stiernstedt åldras rejält i de nya säsongerna av ”Vår tid är nu”.

Läs hela artikeln
Artisten Kim Larsen är död
Svensken om tiden med Ramsay: ’Grät’

Klär av sig allt för kvinnornas skull

Serena Williams, 37, har slängt kläderna. På Instagram har stjärnan lagt upp ett klipp där hon naken sitter och sjunger till tonerna av av Divinyls ”I touch myself.” Detta för att öka medvetenheten kring bröstcancer.

Läs hela artikeln
Råskinnets vidriga attack på svensken
Ledde derbyt med 3–0 – då stormade fansen

Siljes kor utsattes för snuskig klotterattack

Silje gjorde chockerande upptäckt efter brödernas fest: ”Blev så arg och frustrerad”

Läs hela artikeln

”Ansvarsfulla politiker stiftar inga lönelagar”

INGVAR PERSSON: ”Visst är det en hisnande tanke att politiker som Annie Lööf och Ulf Kristersson som just nu har fått hela riksdagen att gå i baklås samtidigt pratar om att införa politiska lagar för att styra arbetsmarknadens parter, och särskilt fackföreningarna.”

Läs hela artikeln

Gör din röst hörd – gå med i vår opinionspanel

Vill du vara med och svara på Inizios undersökningar där vi tar reda på vad svenska folket tycker om olika frågor? Resultat presenteras bland annat i Aftonbladet. Det är frivilligt att svara, du är anonym och kan gå ur när du vill. Klicka här för att läsa mer och gå med!