Tre döda hittade i villa i Skåne

Uppdaterad 2017-02-12 | Publicerad 2017-02-10

Tre personer har hittats döda i en villa i Skurup kommun.

Några timmar senare meddelade polisen att det i nuläget inte finns något misstanke om brott.

En privatperson larmade polisen om de döda personerna i en villa i Skurup kommun vid 11-tiden i dag. Den första informationen som polisen gick ut med var att omständigheterna kring dödsfallen var oklara, och att man inte kunde utesluta något.

Kvart över fem berättade polisen att det rör det sig om tre döda män.

– Vi har hittat tre döda män i fastigheten. Det är ännu oklart vad som har hänt men vi kommer hålla avspärrningarna i minst en timme till, säger Maria Weberg, yttre befäl.

Hon uppger att de döda männen har hittats på olika platser i huset.

Under eftermiddagen arbetade fortfarande polisens tekniker i vita rockar vid huset. De bar ut bevismaterial i bruna påsar. I nuläget finns dock ingen misstanke om att något brott ligger bakom dödsfallen.

Området avspärrad

Grannar i området säger att de blev väldigt förvånade när de såg vid vilken villa polisen stod. Ingen av dem som Aftonbladet pratat med har sett eller hört något konstigt i eller runt villan den senaste tiden eller under natten mot fredagen.

– Man blir väldigt förvånad. Det har inte varit några fester där, i alla fall inte mer än i något annat hus, säger en av grannarna.

– Det var inte alls stökigt där, säger en annan granne.

Enligt de boende i området ska endast en person vara bosatt i villan.

En granne blev chockad när han hörde vad som hänt.

– Man kan knappt tro att det är sant.

”Min man fick en öl”

– Han som bor i huset är social och hälsar alltid när man träffar honom ute på gatan. Han är väldigt snäll, säger Dominika Szultc, som bor på samma gata.

Hon och hennes man har träffat mannen en gång på en restaurang i samhället. Där kom de i samtal med varandra. En dag bjöd han hem dem på fika.

– Jag drack te och min man fick en öl. Det var fint hemma hos honom. Precis som hos vem som helst. Efter detta bjöd han oss på fika flera gånger, säger Dominika.

Dominika Szultc är bedrövad över att tre personer har hittats döda i huset.

– Det är så hemskt att det händer något sådant här. Speciellt på vår gata. Vi känner varandra här och har bra kontakt.

Följ ämnen i artikeln