Sorgen: ”Önskar jag kunde få en dag till”

Känslosamma inlägget efter ettåriga dotterns död

Av: Simon Sjöstrand

Publicerad:

I juni förlorade Bode och Morgan Miller sin ettåriga dotter Emmy i en drunkningsolycka.

Nu beskriver Morgan sin stora sorg.

Jag önskar att jag kunde få en dag till att hålla om dig”, skriver hon på Instagram.

Det var den 9 juni som det ofattbara skedde.

Alpinstjärnan Bode Miller, 40, och hans fru Morgan, 31, var på en fest i grannområdet när deras dotter, 19 månader gammal, hittades livlös i en pool hos grannen efter att ha smugit sig ut genom en bakdörr.

”Aldrig någonsin trodde vi att vi skulle uppleva den här smärtan. Hennes kärlek, hennes ljus och hennes själ kommer aldrig glömmas bort”, skrev Bode Miller i ett inlägg på Instagram.

”Ge mig styrka”

Sju veckor senare gjorde de sin första intervju efter tragedin.

– En sån här olycka sker otroligt snabbt. Man kan tro att det sker under speciella omständigheter, men så är det inte, det sker på ett ögonblick, sa Bode Miller.

Och nu uttalar sig paret på nytt.

I ett känslosamt inlägg på Instagram berättar Morgan om det stora tomrummet efter sin dotter och vänder sig direkt till Emmy.

Jag önskar att jag kunde få en dag till att hålla om dig, men tills den dagen kommer, fortsätt att jobba genom mig och ge mig styrka att öka medvetenheten, min älskling”, skriver Morgan.

1 av 4 | Foto: PONTUS LUNDAHL / TT

Hon har tidigare pratat om hur hon vill sprida information till andra föräldrar och öka medvetenheten för att samma tragedi inte ska hända dem.

I inlägget på Instagram har hon lagt upp en bild på när hon håller om sin dotter på sjukhuset.

I det här ögonblicket när jag höll om dig berättade jag för dig att du fortfarande kunde förändra världen, att du fortfarande kunde flytta berg. Varje steg vi tar är på grund av dig och Levi. Dina fotspår kommer för alltid att bli kvar här på jorden. Jag älskar dig, min lilla dotter”.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN