Ett drömmål, en ovanlig engelsk dubbel och ett Mesut Özil-hattrick.

De var de tre huvudingredienserna när Arsenal körde över Ludogorets med 6-0.

– Briljant laginsats, skriver Özil på Instagram.

Bulgariska Ludogorets kom till Emirates för att försöka stjäla en pinne mot Arsenal.

Men redan efter tolv minuter satte Alexis Sanchez tonen för kvällen. I en blixtrande omställning fintade han först bort en Ludogorets-back i vänstra delen av straffområdet innan han tittade upp och kyligt placerade in 1-0 med en lobb förbi en helt överspelad Vladislav Stojanov i målet.

– Det är en delikatess verkligen, så kyligt. Han tittar upp och ser att målvakten är långt ute och så skyfflar han bara in den i bortre, säger Pontus Kåmark i Viasat.

Ovanlig brittisk dubbel

Arsenals 2-0 var inte mycket sämre det. Theo Walcott fick bollen strax utanför straffområdet och bombade upp bollen i taket.

3-0 satte Alex Oxlade Chamberlain direkt i andra halvlek och fullbordade därmed en ovanlig brittisk dubbel. Enligt statistikföretaget Opta Sports var det nämligen första gången som två engelsmän gjorde mål i samma Champions League-match för Arsenal sedan 2000 när Ray Parlour och Lee Dixon hittade nätet.

Matchen avslutades sedan med tre raka mål från Mesut Özil som därmed noterade sitt första hattrick i Arsenal-tröjan.

– Boom bam, Arsenal! En briljant laginsats och jag är väldigt glad över mitt första hattrick!, skriver Özil efter matchen på Instagram.

I grupp A vann även PSG som planerat hemma mot Basel och därmed är det enda spännande som återstår vem av de båda jättarna som vinner gruppen.