Publicerad 2015-01-01

Stoke fick med sig en poäng mot Manchester United.

Men laget rasade efter en utebliven straff.

– Det går ju rakt på armen, säger Viasats kommentator Niklas Holmgren.

Årets första mål i Premier League lät inte vänta på sig. Redan efter två minuter slog förre United-spelaren Ryan Shawcross till.

Stoke fick hörna, Peter Crouch vann en nickduell och bollen gick till Shawcross som kunde slå in 1-0 direkt på volley.

Diouff brände sedan ett friläge i den 19:e minuten.

I den 26:e minuten kom i stället kvitteringen. Med Uniteds första avslut satte Radamel Falcao 1-1.

”Hade inte varit någon skandal”

I den 64:e minuten blev Stokespelarna rasande efter att Chris Smalling fått bollen på armen, men domaren friat.

– Den går ju rakt på armen. Bollen var på väg mot målet. Det hade inte varit någon skandal om domaren Mikael Oliver blåst straff, om jag säger så, säger Viasats kommentator Niklas Holmgren.

I den 69:e minuten fick Stoke ett superläge. Crouch skarvnickade bollen som gick i stolpen.

Kort senare åkte United på en ny skadesmäll när Ashley Young tvingades utgå skadad.

Det blev dock inga fler mål i matchen och United fick med sig en poäng.