Jordan Pickford fick ingen rolig Premier League-debut.

Sunderland-målvakten fick hämta bollen fyra gånger i nätet bakom honom.

Tottenham vann mot nästjumbon med 4-1.

Jordan Pickford hade en tung eftermiddag

Sunderlands Patrick van Aanholt gav Sunderland ledningen i den 40:e minuten efter att Tottenham dominerat under den första halvleken. En chock för hemmapubliken.

Men glädjen varade inte länge för bortalaget – repliken kom i den 42:e minuten. Christian Eriksen ordnade 1-1.

Sunderland, som kom till White Hart Lane med två raka vinster, höll sedan ut i en kvart i andra halvlek. Sedan avgjorde ”Spurs”.

Kane nätade från straffpunkten

Moussa Dembele tryckte in 2-1 med vänsterfoten efter en knapp timme. Eriksen ordnade 3-1 och Harry Kane fastställde slutresultatet 4-1 från straffpunkten.

Det var ingen rolig Premier League-debut för Sunderland-målvakten Jordan Pickford, 21. Sunderland är kvar under nedflyttningsstrecket i Premier League. Tottenham är kvar som fyra i tabellen.