NOOOO! Neil Warnock var inte nöjd med domaren...

En domarmiss kostade Crystal Palace avancemanget i FA-cupen.

Det menar tränaren Neil Warnock som går till hård attack mot linjemannen Trevor Massey.

– Han borde stängas av i flera veckor, säger Warnock.

Londonlaget Crystal Palace, som spelar i den engelska andradivisionen The Championship, var på väg att skrälla i FA-cupen femte omgång under söndagen.

Hemma på Selhurst Park hade Palace Premier League-laget Aston Villa i brygga med 2–1 efter att Darren Ambrose, 25, skickat in en elegant frispark i den 70:e minuten.

"Förkrossad”

Men med tre minuter kvar att spela av ordinarie tid nådde Stiliyan Petrov, 30, högst på en hörna och gav Aston Villa den kvittering som innebär omspel på Villa Park om någon vecka.

Efteråt var Crystal Palace-tränaren Neil Warnock stolt över sitt manskap – men tokig på den assisterande domaren Trevor Massey.

Anledningen var att Massey tilldömde bortalaget den hörna man kvitterade på trots att Aston Villas Nathan Delfouneso var sist på bollen.

– Jag är förkrossad. Deras andra mål var en skam. Huvuddomaren blev sviken av en person (assisterande domaren Trevor Massey) som gjorde en väldigt dålig insats och jag kommer inte att känna någon sympati med honom om han stängs av. Personligen hoppas jag att han blir det för en lång tid framöver, säger Warnock.

– Vi gav allt mot ett topplag men blev blåsta på grund av inkompetens.

Vinnaren i omspelet får möta antingen West Bromwich eller Reading i kvartsfinal.