Inte så konstigt att laget firade så vilt att näsor bröts i vinstmötet med Liverpool.

– Jag är frustrerad och arg, säger tränaren Jürgen Klopp till BCC.

Liverpool FC

Förra omgången blev Liverpool första lag att besegra Manchester City i Premier League den här säsongen. Under måndagen lyckades man däremot inte hämta hem tre poäng mot Swansea, med svenske Martin Olsson i startelvan.

– Vi förlorade matchen i den första halvleken, inte bara för att vi släppte in ett mål, sånt händer, men eftersom vi inte behöll våra positioner, säger tränaren Jürgen Klopp till Sky.

Nollan spräcktes strax innan paus på en hörna. Liverpool-försvaret misslyckades med att få undan bollen vilket öppnade för Alfie Mawson som slog in 1–0 till Swansea.

Firade för vilt

I samband med målet råkade Federico Fernandez fira lite för vilt – och bröt enligt uppgifter näsan. Spelaren fick plåstras om ordentligt innan han kunde fortsätta.

Liverpool var inte utan chanser i den andra halvleken. Bland annat fick Mohamed Salah på en riktigt fin frispark som tippades över ribban av Lukasz Fabianski. Med bara sekunder kvar stod dessutom Virgil van Dijk för ett fantastiskt inlägg som Roberto Firmino nickade i stolpen.

I stället kunde Swansea ta en välbehövlig seger i jakten på nytt kontrakt. Nya tränaren Carlos Carvalhal har fått en bra start sedan han tog över efter Paul Clement för några veckor sedan.

– Vi är frustrerade så klart, vi måste lära oss från det här. Killarna har gjort det riktigt bra de senaste veckorna men det hjälper så klart inte ikväll, säger Klopp som nu har förlorat tre matcher mot klubben, fler än mot något annat Premier League-lag.

Swansea behåller jumboplaceringen i tabellen men står nu på samma poäng som West Bromwich. Liverpool å sin sida ligger på en fjärdeplats.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se