Uppdaterad 2023-12-04 | Publicerad 2023-12-03

Dejan Kulusevski räddade poäng i 90:e minuten.

Han stångade in 3–3 för Tottenham i stormatchen mot Manchester City.

– Tränaren var arg på oss i halvtid, säger Kulusevski till Sky Sports.

Kulusevski gjorde både mål och assist i den dramatiska bortamatchen mot Manchester City.

Han avslutade den på allra bästa sätt när han nådde högst på ett inlägg från Brennan Johnson och nickade in 3–3, vilket gav en tung poäng för ”Spurs” i en match som dominerades av Manchester City.

Mål och självmål av Son

Resultatet innebar att en svit bröts och en annan förlängdes. Tottenhams förlustsvit i Premier League stannade på tre matcher och Manchester City har nu kryssat tre gånger i rad.

Matchen blev en speciell upplevelse för bland annat Heung-min Son.

Den sydkoreanske stjärnan gav Tottenham ledningen i den sjätte minuten, framspelad av Kulusevski, men bara två minuter och 17 sekunder senare råkade han stöta in Manchester Citys kvittering i eget nät.

Blev matchens lirare

Tottenham kom tillbaka två gånger i den andra halvleken eftersom Manchester City ledde med både 2–1 och 3–2.

– Tränaren (Ange Postecoglou) var arg på oss i halvtid och sa ”killar, snälla, spela bara”. Sluta tänka och spela bara. Det är det vi måste göra, säger Kulusevski till Sky Sports efter matchen.

Svensken fick priset som matchens lirare – ett pris som Heung-min Son räckte över till honom under intervjun efter matchen.

– Manchester City är ett av de bästa lagen i världen men det här är anledningen till att man älskar fotboll. Vi fortsatte tro på det i 90 minuter och jag är väldigt stolt över laget, säger Son.

Kulusevski firade vilt efter sin kvittering och fick ett gult kort i samband med firandet.