Kai Havertz blev hjälte i slutminuterna mot Brentford.

– Det var en enorm seger, säger han.

Den åttonde raka segern i Premier League är ett faktum för Arsenal.

Länge såg man dock ut att tappa poäng hemma mot Brentford under lördagskvällen.

Londonlaget var illa ute efter en målvaktstavla av Aaron Ramsdale i första halvlek.

Väntade för länge

25-åringen, som fick chansen då förstavalet David Raya inte fick möta klubben han är utlånad från, misslyckades totalt med en rensning framför mål.

Ramsdale väntade för länge och träffade istället täckande Yoane Wissa som lyckades styra bollen i mål, 1–1.

I 87:e minuten kom dock avgörandet. Tyske anfallaren Kai Havertz nickade in 2–1 för Arsenal som vägrar ge sig i titelstriden.

– Det var skönt, särskilt efter det målet vi släppte in. Vi pratade med varandra i paus och sa att vi skulle vända på det. Misstag är en del av fotbollen, jag har också gett bort mål. Vi visade på stark mentalitet, säger Havertz till Sky Sports.