Lindelöf redo för comeback i United

”Fått några bra träningsdagar”

Av: Patrik Brenning

Publicerad:

Victor Nilsson Lindelöf är spelklar igen till Manchester Uniteds möte med Wolves på tisdagen.

Det bekräftade tränaren Ole Gunnar Solskjaer på måndagens presskonferens.

– Victor har fått några bra träningsdagar så han är redo, säger Solskjaer.

Victor Nilsson Lindelöf, som nyligen blev pappa för första gången, missade landslaget EM-kvalmatcher mot Rumänien och Norge samt Manchester Uniteds ligamatch mot Watford. Men till tisdagens möte med Wolves är svensken tillbaka i truppen.

– Victor har fått några bra träningsdagar så han är redo, säger tränaren Ole Gunnar Solskjaer enligt United Xtra som återgett presskonferensen.

Utöver svensken är även Anthony Martial och Romelu Lukaku spelklara efter tidigare frågetecken. Däremot missar Matteo Darmian, Eric Bailly, Antonio Valencia och Alexis Sanchez ligamatchen.

Lindelöf kramar om David De Gea
Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN NORWAY
Lindelöf kramar om David De Gea

Kommenterar Pogba-ryktena

Måndagens presskonferens präglades annars av ryktena kring mittfältsgeneralen Paul Pogba. Fransmannen kopplas ihop med en flytt till Real Madrid efter att själv ha flörtat med den spanska klubben. Något som också välkomnats av Reals tränare Zinedine Zidane.

Ole Gunnar Solskjaer är ändå lugn.

– Paul är en väldigt snäll och artig kille som svarade på en fråga om Zidane, som är en ikon i Frankrike. Men Paul trivs här och han kommer vara en viktig spelare som vi planerar att bygga laget kring. Där har ingenting förändrats.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.