Sunderland närmare nedflyttning: 'Svider'

Publicerad 2014-04-01

"Jag ska inte ljuga - det svider"

Sunderlands Phil Bardsley deppar efter en missad målchans i går.

Det ser mörkt ut för Sunderland.

Efter 1-2 hemma mot West Ham har nästjumbon inte vunnit sedan första februari - och med åtta matcher kvar är det avslutande spelschemat skrämmande.

- Vi måste fortsätta tro, säger tränaren Gus Poyet till The Guardian.

Sunderland kom till spel utan Sebastian Larsson och visste vad som krävdes. Tre poäng hemma mot West Ham var ett måste i jakten på säkrat kontrakt. Efter nio minuter hade dock Andy Carroll gett gästerna ledningen. Den VM-aktuelle anfallaren är van vid att bli utbuad av Sunderland-supportrar efter sin tid i rivalen Newcastle, men ryckte på sina storvuxna axlar och nickade in 1-0.

– ”Andy” erbjuder alternativ på ett sätt som är unikt i dagens Premier League, säger West Hams tränare Sam Allardyce till Daily Mail.

”Det svider”

Carroll var sedan inblandad i 2-0-målet när han bröstade fram bollen till Mohamed Diamé som slog in sitt fjärde mål för säsongen. Inhopparen Adam Johnson tände hoppet med sin reducering i den 65:e minuten, men närmare än en stopptidsnick över ribban kom inte Sunderland.

– Jag ska inte ljuga - det svider och jag är ledsen. Men vi måste fortsätta tro. säger hemmalagets tränare Gus Poyet till The Guardian.