Sergio Agüero

Mållöst mot Everton – överkörning mot Crystal Palace.

Manchester City hade stundtals lekstuga under lördagen.

Det blev en 4-0-vinst på Etihad.

Manchester City lyckades inte få hål på Everton i veckan, målvakten Tim Howard stod i vägen. Men i dag fungerade det mesta för Manuel Pellegrinis mannar.

Det blev en komfortabel 3-0-vinst.

Fabian Delph sköt vackert in 1-0 halvvägs in i den första halvleken, och strax före halvtid utökade Sergio Agüero.

Vackert mål

I den 68:e minuten gjorde argentinaren sitt andra mål för dagen efter ett vackert anfall.

David Silva, Agüero, Yaya Touré och Kevin de Bruyne rullade upp bortalagets försvar. Belgaren gav sedan Agüero öppet mål fram till 3-0.

Agüero gav sedan David Silva ett mål. Spanjoren fick nästintill öppet mål efter en omställning och sköt enkelt in slutresultatet 4-0.

Den här segern betyder att City sätter press på Leicester och Arsenal som även de har 43 poäng, men lagen har spelat en match färre än City.

Inget mål på fem omgångar

Crystal Palace överraskade i Premier Leauge under hösten – Alan Pardew fick laget att skrälla mot flera av storklubbarna. Men laget har haft det blytungt i ligan sedan annandag jul.

Det har inte blivit en enda vinst – ett enda mål – på fem omgångar. Laget har tre raka förluster efter nederlaget på Etihad. Londonklubben ligger på åttonde plats i Premier League.