273 dagar sedan han gjorde ett tävlingsmål för Chelsea

Hazard bröt lång måltorka

Eden Hazard har spräckt nollan för Chelsea den här säsongen.

Det krävdes en straff mot MK Dons för att få jubla igen.

25-åringen firade målet med en markering till fansen.

Oscar var Chelseas stora hjälte i FA-cupmötet med MK Dons. Brassen gjorde hattrick mot Championship-klubben i 5-1-vinsten.

Men för Eden Hazard var det också en speciell match.

Första målet sedan 3 maj

Belgaren, som blev utsedd till bästa spelare i Premier League i fjol, har kritiserats den här säsongen. Både för sina prestationer och en lång måltorka.

Vid ställningen 3-1 i andra halvlek fick Chelsea straff. Hazard var kylig och sköt in 4-1. Det är hans första mål för Londonklubben den här säsongen, han har inte gjort ett tävlingsmål för Chelsea sedan den 3 maj mot Crystal Palace.

Kysste klubbmärket efteråt

25-åringen firade målet genom att kyssa klubbmärket. En gest till fansen som borde innebära att han inte tänker lämna Chelsea för Real Madrid – som det har ryktats om.

Totalt har Hazard gjort 50 mål för Premier League-klubben.

Chelsea vann till slut med 5-1. Hazard assisterade 20-årige Bertrand Traore till anfallarens första mål i Chelsea.

Hazard borde ha gjort mål redan i första halvlek när han blev frispelad. Men 25-åringen stod för ett svagt avslut som MK Dons-målvakten David Martin enkelt kunde rädda.