I matchens näst sista minut nickades Liverpool ur FA-cupen.

Angelo Ogbonna blev stor hjälte efter sent avgörande i förlängningen.

– Det känns tufft, vi var det bättre laget, säger Liverpool-tränaren Jürgen Klopp enligt brittisk press.

Liverpool FC

Matchen slutade oavgjort, 1-1, och när klockan hade tickat förbi 120 minuter såg det ut att bli ett straffavgörande i London mellan West Ham och Liverpool.

Men då kom skallen som fick hela Upton Park (Boleyn Ground) att koka över.

Sen nick avgjorde

Liverpools Lucas Leiva drog på sig en frispark strax utanför eget straffområde. Bollen lyftes in i boxen och där dök Angelo Ogbonna upp med skallen och nickade in 2-1 till ”Hammers”.

Efter det hade Liverpool bara en dryg minut på sig att få till en kvittering. Men bortalaget hann aldrig få in en boll utan West Ham är klart för femte rundan i FA-cupen.

– Det känns tufft, vi var det bättre laget. Vi skapade många målchanser, men vi lyckades inte utnyttja dem, säger Liverpool-tränaren Jürgen Klopp.

Benteke brände massor

West Ham tog ledningen i matchen. I slutet av den första halvleken ordnade Michail Antonio 1-0 till hemmalaget efter fint förarbete från Enner Valencia.

Philippe Coutinho, som hade missat nio matcher på grund av skada, kvitterade i början av andra halvlek. Vid en frispark lurade han hemmalaget genom att skjuta under spelarna i muren då de hoppade.

Båda lagen skapade massor med bra målchanser, men missade i de avgörande lägena. Liverpool-anfallaren Christian Benteke hade flera riktigt bra möjligheter att avgöra tillställningen, men saknade kylan framför mål.