Då klev Zlatan Ibrahimovic fram och tryckte in 2–1 i 88:e minuten.

– Premier League ville ha mig, och de fick mig, säger svensken.

Det var en kväll med idel favoritsegrar i Premier League. Således hade ett poängtapp blivit kostsamt när Manchester United gästade Crystal Palace på Selhurs Park.

Och länge såg det ut att bara bli just en pinne för José Mourinhos manskap.

United tog visserligen ledningen i den första halvleken när Zlatan bröstade – eller armade? – fram bollen till Paul Pogba som tryckte in 0–1 i den 45:e minuten.

– Det gick snabbt där. Det är möjligt att den tog på handen. Jag måste kolla bilderna. Men jag kände att den tog på handen/magen. Fast det var meningen att bara få fram bollen till Paul. Det är möjligt att den tog på handen, säger Zlatan till Viasat.

Pogba bjöd tillbaka

Men hemmalaget kom tillbaka, och det genom James McArthur som i den andra halvleken friställdes efter ett mönsteranfall och snyggt placerade in kvitteringen bakom David De Gea.

Manchester United hade inget vidare flyt och fick ett felaktigt avvinkat mål emot sig – men när det mesta pekade på delad pott slog firma Pogba/”Ibra” till igen.

Den här gången var det fransmannen som hittade den svenske anfallaren med en djupledsboll. Något som Zlatan förvaltade perfekt när han hittade en lucka och satte 1–2 i den 88:e minuten.

– Vi maler på och till sist får vi det vinnande målet och vi vinner matchen. Det gäller att vara där när det väl händer. Vi möter ett defensivt lag och jag försökte hålla mig i linje. Jag fick en bra boll av Pogba och försökte vinkla den mot den bortre stolpen.

– Det var ingen lätt match. Vi fick kämpa i dag.

”Tog” priset från Pogba

Därmed tar Manchester Untied rygg på toppkonkurrenterna i ligan, där alla utom Arsenal gick segrande ur den 16:e omgången.

Viasat: Du trivs i Premier League, va?

– Känns bra, känns bra. De ville ha mig, de fick mig.

Zlatan intervjuades även i Sky Sports efter matchen tillsammans med Paul Pogba och ombads där ge fransmannen priset för matchens bästa lirare.

Och anfallaren svarade på sitt eget skämtsamma sätt.

– Nej, jag behåller den själv, sa han kallt och fick Pogba att skratta högt.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se